Про це в ефірі одного з каналів повідомив начальник Головного управління Держспоживслужби у Києві Олег Рубан.

Дивіться також Україна візьме участь в дослідженнях індійської вакцини проти COVID-19: подробиці

За словами чиновника, кількість підтверджених випадків захворювання на коронавірус у місті зростає. Невпинно почала зростати й кількість людей, які потребують госпіталізації.

Залишитись у жовтій чи зеленій зонах

Як зазначив Рубан, представники міської влади хочуть підготуватися до того, щоб місто якомога довше не потрапляло під показники помаранчевої та червоної зони карантину.

При цьому робити це хочуть здебільшого не шляхом посилення обмежень заради зменшення кількості інфікованих, а за допомогою збільшення ліжко-місць, які можуть приймати хворих.

Втім, проводити профілактично-емідеміологічні заходи у столиці також планують. Однак Рубан не розповів, які саме заходи хочуть додатково впроваджувати у Києві.

равила адаптивного карантину / Джерело: МОЗ / Інфографіка 24 каналу
Що передбачає адаптивний карантин / Джерело: МОЗ / Інфографіка 24 каналу