На відео, яке опублікували у соцмережах видно, що вода не заважає руху транспорту. Автівки сміливо проїжджають повз фонтан.

До теми У Києві на Деміївській площі величезний фонтан води залив автівки: відео

Скромний гейзер посеред дороги

Комунальні служби наразі не коментують це. У спільноті "Київ оперативний" іронізують, що будівельники, які ремонтували міст, зробили такий своєрідний дренаж.

Якщо серйозно, то, ймовірно, це просто відбувся черговий порив труби.

На Деміївській було "крутіше"

Цього разу фонтанчик – дуже "скромний", якщо його порівнювати з аварією, яка сталась минулого тижня на Деміївській площі. 20 травня просто біля бібліотеки Вернадського стався потужний порив – струмінь води був кілька десятків метрів й він пошкодив автівки, які були припарковані неподалік. Детально про це писали на сайті 24 каналу.

Історія "втомленого" Шулявського моста

  • У лютому 2017 року сталося часткове обвалення конструкцій моста. Коментуючи ситуацію, мер Києва Віталій Кличко заявив, що міст не був аварійним, а просто втомився від часу.
  • У грудні 2019 року його відкрили після капітального ремонту. А на Кличка відкрили справу за корупцію – у ній фігурував скандальний колишній нардеп й забудовник Максим Микитась. Саме його фірмі було доручено відремонтувати міст за 600 мільйонів гривень.
  • Рівно через рік – 15 грудня 2020 року на проїжджу частину Шулявського моста впало 3 стовпи освітлення. В результаті падіння було пошкоджено вісім автомобілів.