Оштрафовані нічні клуби Києва

Міський голова Києва розповів про штрафи для нічних клубів столиці, які працювали попри карантин, повідомляє 24 канал.

До слова Дитячі садки в столиці запрацюють пізніше

"За моїм звернення поліція перевірила нічні клуби та оштрафувала керівників трьох таких закладів, яким місто не дозволило відкриватися. А вони минулими вихідними працювали", – заявив Кличко.

Він не назвав нічні клуби, які оштрафували, та суми штрафу. Однак відомо, що нічний клуб Queen працював під час заборони.

Зверніть увагу! Відповідно до плану виходу України з карантину, нічні клуби та інші розважальні заклади зможуть відновити роботу лише на 4-му етапі послаблень.

Закритий ринок через порушення

Після послаблення карантину в Києві відкрили 37 продовольчих ринків. Та один з них – "Десна" у Дніпровському районі – вже закрили. Держпродспоживслужба закрила ринок через недотримання санітарних норм і регламентів.

Хто контролює в Києві роботу ринків після карантину

Кличко відзначив, що дотримання відповідних норм в Києві контролюють групи з представників Держпродспоживслужби, муніципальної варти, районної влади та працівників КП "Благоустрій". Якщо вони виявляють порушення, то викликають на місце події правоохоронців та складають адмінпротокол.

"Протиепідеміологічні групи вже перевірили 198 об'єктів, а правоохоронці склали 46 протоколів щодо порушників", – відзначив Кличко.

що запрацює в києві 22 травня

Що запрацює в Києві з 22 травня / Інфографіка 24 каналу