Про затримання "тітушок" Кива повідомив сам на своїй сторінці у фейсбук, а от поліція вже роз’яснює, що затримали 2 автомобілі, на яких зловмисники втекли з місця злочину.

Читайте також Анатолія Шарія оголосили в розшук

Кива заявив про політичний тиск

Кива звісно заявив про політичний тиск, що нібито ці люди не причетні до правопорушень. Він пояснює, що правоохоронці щось переплутали, мовляв, було орієнтування по автобусу, який орендує охоронна фірма "Шторм", а саме ця фірма й охороняє офіс ОПЗЖ за договором. Втім, поліція затримала в офісі партії 9 осіб, яких підозрює у злочині.

У Києві затримали 9  тітушок ОПЗЖ: стріляли на мітингу проти забудови, аби залякати людей

Біля офісу ОПЗЖ затримали "тітушок" / Фото телеграм-каналу PavlovskyNews

У Києві затримали 9 "тітушок" ОПЗЖ: дивіться відео

Стрілянина на забудові

Раніше сайт 24 каналу повідомляв, що 25 лютого на вулиці Ямській, що у Голосіївському районі столиці, сталась стрілянина. Люди вийшли з мітингом – виступають проти забудови у цьому районі.

Читайте також Хто такий Ілля Кива

Під час акції приїхав мікроавтобус Mercedes-sprinter, з якого вискочили невідомі й почали стріляти у повітря, ймовірно аби залякати протестувальників.

СБУ у коментарі для сайту 24 каналу повідомила, що під час стрілянини декільком учасникам акції були завдані ушкодження. Також в Службі наголосили, що факт правопорушення не пов’язують з діяльністю партії ОПЗЖ.