Червона лінія київського метро, яка проходить по мосту, працює лише від станції "Академмістечко" до станції "Арсенальна". Ділянку від станції "Дарниця" до "Арсенальної" перевіряють фахівці.

Важливо: Чоловік, що погрожує підірвати міст у Києві, почав стріляти

Автомобільні затори утворилися на бульварах Тараса Шевченка та Дружби народів, вулиях Хрещатик, Мечникова, Богдана Хмельницького, Басейній, Великій Васильківській. Не проїхати наразі на проспеках Валерія Лобановського і Перемоги (в районі метро "Шулявська").

Окрім того, ускладнили рух на Набережно-Хрещатицькій, Костянтинівській, Богатирській, Мінському проспекті. Проблемна ситуація також на вулиці Іллєнка, Великій Житомирській і Набережному шосе (в районі мосту Метро).

Затори на правому березі
Затори на Правому березі столиці/ Google maps

Те ж саме біля станцій метро "Хрещатик", "Золоті Ворота", "Майдан Незалежності", "Палац Спорту", "Лук'янівська", "Гідропарк".

Затори на Лівому березіНа лівому березі столиці ускладнено рух автомобілів на Броварському проспекті (в районі метро "Лівобережна"), частково на Дніпровській набережній, проспекті Юрія Гагаріна і біля Дарницької площі.

Затори на лівому березі Києва/ Google maps

Що відбувається у столичному метро: дивіться відео

Ситуація поблизу мосту Метро: відео

Фото з мосту Метро/ Фейсбук Ельдара Сарахмана

Що відбувається на мосту Метро? Чоловік їхав на авто, зупинився та вийшов. Тоді він почав погрожувати підірвати усе навколо, а в руках тримав сумку та невідомий пристрій, що може бути вибухівкою.

Поліція відправила на місце інциденту усі необхідні служби, броньовану техніку та проводить спецоперацію. Водночас чоловік почав стріляти з автомата у повітря. Поліція припускає, що він може готувати теракт.