Про це пише "Інформатор".

Читайте також: В УПЦ МП заявили про зупинку автобусів із вірянами працівниками СБУ у Запоріжжі

Станом на 10:00 найбільший транспортний колапс виник у центрі столиці. Додамо, що Хрещатик закритий для усього транспорту.

Наразі автомобілі стоять у заторах біля станцій метро "Палац спорту", "Льва Толстого". Повністю "червоною" є розв'язка біля Бессарабської площі.

Також зупинився рух на вулиці Володимирській, Круглоуніверситетській, на бульварі Лесі Українки, Подолі (біля метро "Контрактова площа" і "Поштова площа"). "Стоїть" вулиця Івана Мазепи від Києво-Печерської Лаври і до вулиці Михайла Грушевського (на перехресті з Шовковичної). По вулиці Грушевського рух повністю заборонений.

Київ затори
Мапа проблемних для проїзду ділянок у столиці

Дуже повільно їдуть машини по Набережному шосе і вулиці Набережно-Хрещатицькій. Не бажано вибирати для проїзду і міст Патона, і міст Метро, оскільки у напрямку центру утворилися масштабні пробки.

Нагадаємо, у п'ятницю, 27 липня, до 1030-ї річниці хрещення Київської Русі відбудеться хресна хода УПЦ МП, внаслідок чого перекриють центр Києва. Від 6 ранку і до 16:30 у центрі столиці буде перекрито рух транспорту по вулицях Трьохсвятительська, Хрещатик, Грушевького, Володимирський узвіз та Паркова дорога.