Як свідчать дані Google Maps, станом на 10 годину на деяких вулицях столиці вже утворилися затори.

Читайте також: На дорогах України обмежено рух транспорту через снігопади: перелік областей

На проспекті Перемоги найбільші затори спостерігаються в районі станцій метро "Житомирська", "Святошин", "Берестейська", а також Національного цирку України.

Затори частково паралізували і вулицю Вадима Гетьмана, проспект Леся Курбаса, проспект Космонавта Комарова, район метро "Дорогожичі", вулицю Юрія Іллєнка та вулицю Семена Скляренка.


Затори у Києві: карта

Окрім того, рух ускладнено на Набережному шосе, проспекті Героїв Сталінграда, місцями - на Північному мосту, на під'їзді до мосту Метро з лівого берега, мосту Патона та Дарницького мосту.


Затори у Києві

На вулицях Києва вже почали роботу комунальні служби, які розчищають дороги від снігу.

У КМДА повідомили що на вулиці столиці сьогодні мають вийти 390 одиниць спецтехніки і майже півсотні бригад ручного прибирання.

Також, через негоду влада Києва обмежить в'їзд до столиці для великогабаритного транспорту з 17:00 до 21:00. Це дозволить комунальникам оперативніше розчищати дороги снігоприбиральною технікою та мінімізує утворення заторів.

У КМДА додали, що на маршрутах громадського транспорту через сніг і ожеледицю введено оперативний стан і транспорт курсує з відхиленням від графіка руху.


Київ паралізували затори

У Києві утворилися затори: відео

Нагадаємо, раніше синоптики повідомили, що в Україну повертається зимова негода. У більшості областей 23-24 січня синоптики прогнозують сильні снігопади, хуртовини, дощ, ожеледицю та шквали вітру. У Києві та області вдень 23 січня буде падати сильний сніг, хуртовини та шквали вітру до 15-20 метрів за секунду.