Коли розбійники отримали все, що хотіли, вони відпустили сім’ю та втекли, але правоохоронці їх знайшли та арештували. Про це повідомляє пресслужба Київської прокуратури.

Читайте також Онук прийшов з війни "ранений" у душу: моторошні подробиці вбивства 82-річної бабусі на Київщині

Обставини розбійного нападу

5 бандитів у балаклавах зі зброєю вдерлися до приватного будинку колишнього бізнесмена й узяли в заручники його самого, дружину та двох дітей.

Розбійники жорстоко знущались з нещасних. Нелюди випалювали жінці та дочці господаря оселі очі горілкою, заклеювали їх скотчем, а самого голову родини та його 20-річного сина катували розпеченою праскою, різали ножем пальці та вуха.

Кривава розправа тривала близько години та скінчилась лише після того, як бандити отримали усі наявні гроші і ювелірні вироби.

Вгамувавшись, злочинці викрали ще 2 автомобілі господарів оселі та зникли з місця скоєння злочину.

Що загрожує бандитам

Їх посадять у тюрму на великий строк – за бандитизм, розбій, насильство й викрадення автівок. Крім того, правоохоронці підозрюють, що це не єдина їх "справа" – розбійники спеціалізувались на подібних злочинах.

Що вилучили правоохоронці під час обшуків: дивіться фото

В поліції показали як затримували банду – правоохоронці завітали у житло всіх розбійників.

Затримання бандитів: дивіться відео

Як розповів Андрій Нєбітов, заступник начальника Національної поліції в Київській області, всі члени банди мешкали в Ірпені, окрім організатора – він київський. Всі бандити рецидивісти.

В Ірпені затримали банду, яка катувала людей / Фото Нацполіції

Затримані бандити / Фото Нацполіції