Після офіційного оголошення про призупинення пошукової операції та визнання чоловіка загиблим, його тіло нарешті знайшли поблизу села Лебедівка. До цього водолази шукали киянина у воді на іншій стороні Київського водосховища, де з води дістали його померлу доньку.

Дивіться також У Київському морі припинили пошуки тіла чоловіка, який потонув разом із дочками

Наразі рятувальники вже дістали тіло потонулого з акваторії моря.

Трагедія з трьома загиблими

  • Жахливу історію загибелі майже всієї сім'ї у Київському морі можна вважати завершеною. Незабаром чоловіка мають поховати. Він потонув разом зі своїми доньками 20 червня.
  • Як стверджують рятувальники, батько плавав на надувному матраці разом із 10-річною донькою. Поруч із ними на іншому плавальному засобі перебували дружина чоловіка та ще одна донька.
  • Коли вітер почав відносити матраци від берега, відпочивальники кинулися людям на допомогу. Матрац із жінкою витягли на берег, однак дитини на ньому не було.
  • 5-річну дівчинку витягли з води. Вона померла дорогою до лікарні.
  • Водолази та рятувальники понад добу шукали чоловіка та його старшу доньку. Дівчинку вдалося знайти за 10 кілометрів від місця її купання.

Активні пошуки чоловіка ні до чого не призвели. Лише о 14:30 24 червня на тіло наштовхнулися жителі села Лебедівка Вишгородського району.