"УДАР поряд зі своїми колегами. Віталій Кличко – він є на цих округах, які є проблемними. Кличко вчора півдня провів в Броварах, позавчора він був на окрузі в Чумака", – відзначає Геращенко.

Вона також додала, що інші члени УДАРу представляють інтереси опозиції й на інших округах, зокрема тих, де триває боротьба між опозиційними Сергієм Терьохіним, Юрієм Левченком, Ксенією Ляпіною і регіоналами Ігорем Лисовим, Олександром Супруненком і Віктором Пилипишиним. Те ж, за її словами, відбувається й в інших регіонах України.

"Віталій Кличко – це ж не швидка допомога, він лідер політичної сили, але політична сила має підставити плече, що ми і зробили", – каже Геращенко.

Також вона відзначає, що партія Кличка виступає за перегляд чинного закону про вибори.

"Нинішній закон про вибори спотворює електоральні симпатії громадян. Зі всіма фальсифікаціями партія влади набрала лише 30% голосів, а за мажоритарними майже 70% перемог на окрузі. Це абсолютне спотворення виборів, яке було закладено на старті", – додала політик.

До слова, раніше сьогодні під час відкриття засідання Кабміну прем’єр Микола Азаров висловив переконання, що вибори народних депутатів в Україні були добре організованими, демократичними, чесними і прозорими.