Кличко в програмі "Рольові ігри" сказав, що він взяв місто у дуже складний час, а тому добре, що метро взагалі працювало.

Цікаво! Провали Кличка: чим серйозно розчарував українців мер Києва

"Я взяв місто в такий складний час, коли воно мало 18 мільярдів гривень, а борги складали – 25 мільярдів гривень. Ми були банкрутами. Місто було на межі зупинення розвитку", – заявив мер Києва.

Кожна станція метро – це декілька мільярдів гривень. Дійсно, люди казали, та ти такий великий, два метри зросту, залізні м’язи, світова зірка, йди і зроби. А як це зробити, коли в бюджеті нема грошей?,
– пригадав Кличко.

За його словами, він дійсно обіцяв зробити метро, займався цим питанням і продовжує працювати над проєктом.

Я обіцяв, що до кінця строку буде сполучення між Правим і Лівим берегом. Щодо метро на Троєщину, то для цього потрібно ще років 5 при фінансуванні. Десь до 2024 року,
– додав політик.

Варто знати! 16 травня 2014 року на сайті партії "Удар" з'явились такі слова Віталія Кличка: "Це посильна задача для Києва – за 1,5 роки пустити насамперед швидкісний трамвай, розвантажити Троєщину, щоби дати людям можливість набагато швидше добиратися додому і на роботу. Через 1,5 роки – швидкісний трамвай. Через 5 років – метро.

Дивіться повний випуск інтерв'ю з Віталієм Кличком: