Про це в інтерв'ю "Українським новинам" повідомив директор департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Юрій Назаров.

Читайте також: У Польщі з пам'ятника Ісусу Христу роздають інтернет

Наразі готуємо новий конкурс. Ми обіцяли оголосити його до кінця квітня, але я думаю, що ми це зробимо вже в травні. У новом інвестконкурсі будуть знижені деякі вимоги і я впевнений, що ми виконаємо завдання Віталія Кличка, щоб Wi-Fi працював в метро,
– зазначив Назаров.

Також він додав, що у Києві вже зробили 7 наземних локацій, покритих Wi-Fi. Безплатно отримати вихід в Інтернет містяни можуть на Поштовій, Контрактовій, Михайлівській, Софіївській площах, на фунікулері, в парку Шевченка та на Хрещатику.

Додамо, що Київська міська адміністрація з 1 лютого припинила співпрацю з Mosquito Mobile, яка надавала послуги Wi-Fi у київському метро, після визнання компанії банкрутом.

Нагадаємо, 23 квітня у Києві відкрили перше в Україні автономно-енергетичне смарт-дерево. Охочі можуть підключитися до нього і безкоштовно підзарядити свої ґаджети, гідроскутери тощо. Також дерево роздає безкоштовний Wi-Fi.