Місія ЄС вручила 100 відеореєстраторів та 30 комплектів планшетів з програмним забезпеченням групам реагування патрульній поліції Київської області. Це покриє потреби в електронному обладнанні всіх нарядів, що патрулюють регіон.

Під час заходу, поліцейські продемонстрували патрульні автомобілі з новим електронним обладнанням, планшетами та відеореєстраторами. Завдяки новому обладнанню групи реагування зможуть ефективно координувати свої дії, відслідковувати ситуацію під час патрулювання.

Читайте також: Поліція починає кампанію зі зменшення рівня злочинності

В Національній поліції зпевнили, що з використанням додаткового сучасного технічного обладнання зменшиться час реагування поліції на виклики громадян. Патрульні зможуть оперативно отримувати завдання, координувати роботу, узгоджувати дії та відслідковувати ситуацію на території обслуговування, а використання відеореєстраторів сприятиме дотриманню прав людини.

За словами представників Нацполіції, у сукупності з професіоналізмом вартових порядку, новітні технічні ресурси сприятимуть покращенню криміногенної ситуації в столичному регіоні.

До слова, в заході взяла участь голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе.

Читайте також: У Києві патрульні потрапили в ДТП