Збирайте веселу компанію, організовуйте відпочинок та насолоджуйтесь осінньою порою! А обрати найкращі події, як завжди, допоможе наша підбірка подій у столиці України.

Читайте також: Куди піти у Києві у вересні: афіша найцікавіших подій

Jonathan Livingston

Caribbean Club Concert-Hall

6 вересня, 20:00

Вартість: 150-390 гривень

Придбати квитки

6 вересня український бароко-поп гурт Jonathan Livingston зіграє свій перший сольний концерт у Caribbean Club Concert-Hall. Колектив виконає пісні з попередніх двох альбомів, а також презентує нові композиції. Навесні цього року відбувся реліз нового ЕР "Хто я?", темою якого стала екзистенційна криза. Альбом схвально оцінили провідні музичні видання, а деякі музичні критики назвали його претендентом на кращий ліричний альбом року. Насиченість живого інструментала, етно-романтика і чарівна українська мова у піснях Jonathan Livingston – ідеальна атмосфера для того, щоб зануритися в себе.

Куди піти на вихідних у Києві
Jonathan Livingston

Body Worlds

ВДНГ, 4-й павільон

31 серпня – 31 жовтня, з 9:00 до 20:00

Вартість: 350-400 гривень

Придбати квитки

Всесвітньо відома виставка "Всесвіт Тіла" вперше приїжджає до України та запрошує відправитись у незабутню анатомічну подорож. Моделями стануть справжні людські тіла, які збереглися завдяки спеціальному методу бальзамування, винайденого німецьким лікарем Ґунтером фон Гаґенсом. Шокуюча виставка дозволяє на власні очі побачити, як працюють наші внутрішні органи та нервова система, після чого ви почнете сприймати власне тіло під зовсім іншим кутом.

Куди піти на вихідних у Києві
Body Worlds

Ready. Steady. Favorit

НСК "Олімпійський"

7 вересня, 18:00

Вартість: 350-1700 гривень

Придбати квитки

"Ready. Steady. Favorit" – один з останніх музичних open-air фестивалів цього сезону. Його приурочено до 20-річчя компанії "Фаворит", що займається букмекерськими ставками та спортивними змаганнями. Відсвяткувати свій ювілей вирішили на найбільшій спортивній арені України в компанії зірок вітчизняного шоу-бізнесу. Зустрічайте: Макс Барських, Вєрка Сердючка, Олег Винник, DZIDZIO, Оля Полякова, TAYANNA, DILEMMA, MOZGI та MARUV!

Куди піти на вихідних у Києві
Ready. Steady. Favorit

Vivaldi | Пори року

Будинок Архітектора

7 вересня, 19:00

Вартість: 245-475 гривень

Придбати квитки

Ім'я Антоніо Вівальді добре відомо навіть тим, хто рідко слухає класичну інструментальну музику. Один із найталановитіших композиторів XIX століття перш за все відомий завдяки циклу із чотирьох скрипкових концертів "Пори Року". Кожен концерт складається із трьох частин, відповідно до кількості місяців. Виступ "Пори року" від улюбленця публіки Олега Дудниченка з Kyiv Metropolis Orchestra – зворушлива традиція, радісна та надихаюча, тому радимо не зволікати, а придбати квиток і насолодитися інструментальним концертом.

Куди піти на вихідних у Києві
Vivaldi | Пори року

Avionics open air / 10 years of Watergate records

Державний музей авіації імені О. К. Антонова

7 вересня, 16:00-23:00

Вартість: від 550 гривень

Придбати квитки

Watergate святкує день народження як і личить всесвітньо відомому лейблу – туром "10 Years of Watergate records tour". Ці масштабні вечірки вже відгриміли в Сан-Паулу і Лейпцигу, далі за планом Лондон, Барселона, Амстердам, Тель-Авів і, звичайно ж, Київ. Зустрічайте – Jimi Jules, Ruede Hagelstein і Tiefschwarz. Варто додати, що Avionics Open Air пройде в форматі daytime event, а слідкувати за трансляцією всі бажаючі зможуть на сторінці всесвітньо відомого ресурсу з 876 тисячами підписників Mr.Afterparty.


Avionics open air

Папа FEST

Onovo Dendra Hotel

8 вересня, 10:00

Вартість: 150 гривень

Придбати квитки

Організатор і ведучий Дядя Жора знає все про сімейний відпочинок. І щоб часто не повторювати, вирішив зібрати гостей в Onovo Dendra Hotel поруч з неймовірним сосновим лісом, та розповісти про захоплюючі та корисні розваги. Чоловікам на "Папа Fest" сподобаються майстер-класи, чемпіонати, фізичні змагання, виступи спікерів і зустріч з блогерами. Дівчатам будуть до вподоби лікувальні шопінг-процедури в зоні краси з дизайнерським одягом. Малеча залишиться в захваті від професійних аніматорів, захоплюючих квестів і можливості прийняти участь в кастингу до дитячого телешоу "Kids Team".

Куди піти на вихідних у Києві
Папа FEST

Літо на ВДНГ

до 29 вересня, з 10:00

Вход безкоштовний

Розклад і детальна інформація

Осінь вже почалась, листя жовтіє, але на ВДНГ продовжується літо! І триватиме воно до 29 вересня, доки не закінчиться черговий сезон проекту для сімейного відпочинка "Літо на ВДНГ". Завдяки ньому міський парк перетворився на головну пікнік-зону Києва: фудкорти, спортивні майданчики, музичні виступи, перформанси, інсталяції, фотозони, кінопокази та ще безліч різних активностей! Рано вранці 7 вересня в парку розпочнеться тестовий забіг на 30 кілометрів "Long Training". Також 7-8 вересня в 19-му павільйоні відбудеться благодійна барахолка "Кураж Базар", цього разу літературна! А краще самі заходьте на сайт, ознайомитися з розкладом події та всією необхідною інформацією.

Куди піти на вихідних у Києві
Літо на ВДНГ