Під склом не просто фотографії відомих людей. На них маленька частинка їхньої індивідуальності — автографи. Софі Лорен, Сальвадор Далі, Еліс Купер, Пол Гетті — всі вони торкалися цих клаптиків паперу. Для колекціонерів це неабияка цінність.

За підписами відомих та знаменитих Олександр Крилов полює останні 15 років. У його колекції вже понад півтисячі речей. До Києва колекціонер привіз лише невелику частину своїх паперових скарбів.

Найцінніші автографи на виставці балерини Анни Павлової та художника-сюрреаліста Сальвадора Далі. Як мінімум вони коштують по 2000 доларів. Автограф "залізної леді" Маргарет Тетчер дешевший — від однієї тисячі "зелених".

На автографах можна закрутити непоганий бізнес. Існують люди, для яких збирати підписи знаменитостей справжня робота. Вони фактично вимагають автографи, аби згодом продати колекціонерам.

Дивіться також: Скарби природи: наймальовничіші озера України

Автограф Віталія Кличка, який він дав, коли тримав титул чемпіона світу з боксу, теж коштує чималі гроші. Фанати боксу у Штатах за нього готові викласти кругленьку суму. Тож підприємливі кияни мають шанс непогано підзаробити.

Автор сюжету — Єлизавета Герасимюк.