Одна з дочок жінки – Катерина Притула, відмовилась давати будь-які коментарі про стан здоров'я своєї матері. Проте за словами ЗМІ, з жінкою усе гаразд. Про життя Лілії Сопельник відомо мало, проте про її бізнес – читайте далі у матеріалі.

Читайте також: Жінка, яка збила хлопчика з мамою у Києві, виявилась тещею Притули і Хомутинніка

Коротка біографія Лілії Сопельник

Лілія Сопельник народилася в Донецьку та виховала двох доньок – Катерину та Світлану. Вони вийшли заміж за відомих чоловіків – Катерина за відомого шоумена Сергія Притулу, а Світлана – за екс-регіонала Віталія Хомутинніка. Відповідно, вона є бабусею доньки Сергія Притули – Соломії та сина Віталія Хомутинніка – Артема.
Теща Притули, теща Хомутинніка
Загадкова теща Сергія Притули і Віталія Хомутинніка
У Донецьку Лілія є засновником товариства з обмеженою відповідальністю "Візит", яке займається здачею нерухомості. Цікаво, що компанія досі продовжує свою діяльність у місті, яке контролюється російськими окупантами.
Також в розпорядженні Лілії є дві схожих компанії у Києві, які займаються купівлею, продажем чи будівництвом майна: "Торг-Альянс" та "Інвест-Гейт". Варто зазначити, що вона є бенефіціаром однієї із них.
Ще одна київська фірма жінки – "Ютібі груп", яка спеціалізується на гуртовій торгівлі деревини, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням.
Дивно, що жодної з її компаній немає у системі Prozorro у той час, як страхова компанія одної з її дочок – є.

Бізнес Лілії Сопельник

Що відомо про ДТП за участі Лілії Сопельник? У четвер, 22 серпня, на дніпровській набережній трапилась ДТП, у якій постраждали мати та її 9-річний син.

9-річний Ростислав отримав закриту травму живота і грудної клітини й був доставлений в "Охматдит".

Його мати – Анжела також госпіталізована, вона отримала струс головного мозку, перелом кісток тазу, вона також перебуває в одній із лікарень.

За попередньою інформацією, 59-річна водійка заднім ходом наїхала на пішоходів, бо переплутала педалі.