Про це екс-мер Києва написав на своїй сторінці у Facebook.

"Луценко – мстивий негідник, п'яниця і корупціонер, і мстить мені за те, що на засіданні РНБО (у 2008 році, – ред.) заявив у присутності всього Кабінету Міністрів і президента, що він вимагає землю у мерів міст України і потім за хабарі віддає її бізнесменам", – мовиться у повідомленні Черновецького.

Читайте також: Справа Клименка: партнери екс-міністра пішли на співпрацю зі слідством

Він додав, що після цих слів Луценко "несподівано підбіг і кілька разів ударив". Черновецький зазначив, що відмовився писати тоді заяву на Луценка.

"Я – не Луценко! Кримінальної справи проти нього не порушував, йому вистачило розкрадання в МВС, за що його потім посадили у в'язницю. Навіщо мені було додавати п'яниці проблем? Я не мстива людина", – переконує екс-мер Києва.

Він також зазначив, що в історії кримінального права "ще не було випадку, щоб за підписання рішення колегіального органу в "інтересах невстановлених осіб" мера притягали до суду".

Нагадаємо, 14 липня ГПУ повідомила про підозру у скоєнні злочину екс-мерові Києва Леонідові Черновецькому. Він підозрюється в зловживанні владою або службовим становищем.