За підрахунками столичної поліції, участь у акції взяли близько 400 осіб. Натомість їхню безпеку забезпечували щонайменше 300 правоохоронців.

Читайте також: Маразм міцнішав, дерева гнулись, – Саакашвілі про останні дії влади щодо журналістів

Як підкреслюється у повідомленні, поліцейські супроводжували учасників до Верховної Ради, "аби не допустити провокацій та порушень правопорядку".

Упродовж заходу мітингувальники тримали у руках національні, червоно-чорні та прапори "Руху нових сил". Крім того, люди вигукували "Імпічмент!", "Банду геть!", "Корупція вбиває", "Києве, вставай!"

Під час ходи учасники вшанували пам’ять загиблих за Україну на Алеї Героїв Небесної Сотні та на розі вулиць Інститутської і Банкової виклали з лампадок фразу "Корупція вбиває".

Додамо, що на чолі маршу йшли депутати Верховної Ради Сергій Лещенко (БПП), Юрій Дерев'янко та Юрій Левченко (позафракційні).

Промовисті світлини "Маршу обурених" опублікували представники "Руху нових сил" Міхеїл Саакашвілі та Давід Саквалерідзе на своїх сторінках у Facebook.

Нагадаємо, раніше сайт "24" повідомляв, що у Києві "Рух нових сил" Міхеїла Саакашвілі організував "Марш обурених". Учасники акції пройшли від Михайлівської площі, де розпочався мітинг, до стін Верховної ради.