"Генетичні ознаки Мазурка були виявлені на головному уборі та мішечку-гільзоприймачеві, вилучених під час огляду місця події в ТРЦ "Караван", а також на зубних щітках, трьох кепках та сорочці, вилучених під час обшуку за місцем його проживання. Відповідно до висновку молекулярно-генетичної експертизи, проведеної по черевиках, вилучених під час обшуку за місцем проживання Мазурка, встановлено генетичні ознаки слідів крові людини, які співпадають з генетичними ознаками, встановленими у зразку крові одного зі вбитих охоронців ТРЦ "Караван", – відзначають у висновку проведеної експертизи.

Поміж того, у відомстві відзначили, що згідно з висновком дактилоскопічної експертизи відбитки пальців рук Мазурка ідентичні слідам пальців рук, які були вилучені при огляді місця події за фактом вбивства охоронців ТРЦ "Караван".

Нагадаємо, за словами начальника головного слідчого управління МВС України Василя Фаринника, поки йде розслідування і розглядаються версії навіть про співучасників Мазурка, говорити про результати впізнавання підозрюваного пораненим охоронцем зарано.