Про це пише видання "Комсомольська правда в Україні".

Видання повідомляє, що два злочини відносяться до 2009 року, коли без будь-якої причини жорстоко розстріляли циганку-жебрачку з дитиною і скоєно замах на чоловіка, який заходив у під'їзд свого будинку.

У 2010 році схожим чином вбили бездомну жінку. Однак прокуратура, коли закрила "караванську стрілянину", повернула справу на дослідування. Вона досі знаходиться у провадженні слідчого управління міліції Києва, пише "Комсомольська правда в Україні".

Видання зазначає, що за інформацією різних джерел, після розстрілу в ТЦ Мазурку намагалися "приміряти" два десятки нерозкритих вбивств.

Це вбивство прапорщика Держслужби охорони Григорія Нагорнюка і сержанта В'ячеслава Скоболя, які прибули за викликом в багатоповерхівку Оболонського району (січень 2004 року). Вбивство двох чорних археологів під Києвом (лютий 2009 року), коли був викрадений металошукач фірми Minelab Quattro (такий же при обшуку знайшли в квартирі Мазурка). Це розстріл молодого військового з дівчиною в Солом'янському районі столиці, вбивство співробітника ДАІ і його знайомої (літо минулого року) і ряд інших жорстоких злочинів.

Нагадаємо, в жовтні минулого року в столичному ТЦ "Караван" Ярослав Мазурок розстріляв охоронців закладу і втік з місця злочину. Через 2 місяці його знайшли мертвим.

Як стверджує міліція, Мазурок скоїв самогубство.