Так, дещо подорожчали квартири на столичній Солом’янці. Метр двокімнатки там нині коштує майже 1200 доларів. За менш ніж тисячу доларів за квадратний метр можна купити таке ж житло у Деснянському, Святошинському та Дарницькому районах. Печерськ, традиційно, — найдорожчий. Там метр двокімнатки обійдеться у майже 2200 доларів за квадратний метр.

Житло в оренду подешевшало лише в Шевченківському районі Києва. Нині винайняти двокімнатну квартиру тут можна за майже 7100 гривень на місяць. У всіх інших масивах ціни дещо зросли. Двокімнатне помешкання на Печерську обійдеться у майже 7400 гривень. У Голосієвському, Солом’янському, Оболонському та Дарницькому районах — менше ніж у 6500 гривень. Найдешевші пропозиції у Деснянському та Дніпровському районах — в межах 5000 гривень на місяць.

Читайте також: Чого очікувати на ринку нерухомості: думка експерта

Вартість оренди столичних офісів більш-менш стабільна. У Печерському та Шевченківському районах за квадратний метр просять від 1,5 до 45 доларів. На Подолі верхня межа дещо нижча — 28 доларів. А от в Оболонському, Дніпровському, Голосіївському, Дарницькому та Деснянському районах квадратний метр офісу можна винайняти навіть за один долар.