Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

На пошуки зниклого автомобіля були орієнтовані всі наряди груп реагування патрульної поліції Бородянського та сусідніх районів. Вже за кілька годин на автодорозі Київ - Ковель патрульні помітили авто Opel Vectra з латвійськими номерами з характерними для ДТП пошкодженнями. На вимогу поліцейських водій не зупинився та почав тікати.

Читайте також: У Львові водій маршрутки накинувся з кулаками на підлітка: відео

Втекти зловмиснику не вдалося – у селі Немішаєво його затримали. У багажнику автівки була відірвана передня решітка. За кермом перебував 37-річний житель міста Буча напідпитку, який зізнався у скоєному правопорушенні. Вміст алкоголю у крові чоловіка на момент затримання становив 2,4 проміле,
– зазначили в поліції.

Щодо дітей, то внаслідок аварії 10-річна дівчинка отримала тяжкі травми. Їй зробили операцію, а зараз у реанімаційному відділенні за життя дитини борються лікарі. 8-річний брат дівчинки теж перебуває в лікарні з переломом правої ноги.

Правоохоронці відкрили кримінальну справу і затримали водія. Зараз вирішується питання про обрання чоловікові міри запобіжного заходу. Триває слідство.