Про це повідомляє ТСН.

Видання зазначає, що пара жила разом за згодою батьків дівчини.

"Батьки мені повідомили, що пропала Серафима і деякі кошти. Сказали, що сума дуже велика – більше 200 тисяч. Всі подумали, може, вона дійсно взяла ці кошти і десь там поїхала", – розповів сільський голова Червоної Гірки Анатолій Кибукевич.

Читайте також: На Житомирщині колишня дружина жорстоко вбила бійця АТО

Видання зазначає, що вигаданій історії Іллі про зникнення Серафими повірили всі, навіть матір дівчини, яка написала заяву до поліції тільки через тиждень після зникнення дитини. Хлопець плутався у своїх свідченнях, тому правоохоронці вирішили перевірити його на детекторі брехні.

"Тримав себе досить впевнено. Але показало, що він дає неправдиві покази", – розповіла представниця поліції Віталія Грохольська.

Зрештою Ілля зізнався, що Серафима писала в телефоні SMS, які його дратували. Коли хлопець зробив дівчині зауваження, вона відповіла, почалася штурханина. Далі Серафима нібито схопила в руки ножі, а Ілля, щоб заспокоїти Серафиму, притиснув її за шию.

Хлопець переконує, що задушив подругу випадково, а потім злякався та сховав тіло в закинутому погребі за 200 метрів від будинку.

Видання додає, що Серафиму вже поховали, а Ілля в СІЗО чекає на обрання запобіжного заходу. За вбивство дівчини йому загрожує від 7 до 15 років тюрми.