Про це повідомила мати постраждалого Наталя Ібрагімова на своїй сторінці у Facebook, яка є начальницею служби в справах дітей у Васильківській РДА.

Читайте також: Чоловік навмисне підпалив квартиру у Києві, щоб приховати труп: моторошні деталі

За словами чиновниці, її син після святкування Нового Року йшов вночі по центральній вулиці Глевахи, де на нього напала група підлітків.

Він потрапив на очі компанії відморозків, які в новорічну ніч шукали жертву. Цією жертвою став мій син: вони забрали у нього телефон, гаманець, паспорт, але... Ця бидлота почала його по-звірячому бити. Їх було п'ятеро, бив кожен, добивали битою, тому що хотіли вбити. Коли мій син втратив свідомість, вони його залишили вмирати на дорозі,
– розповіла жінка.

Зазначається, що неповнолітніх злочинців уже знайшли.

"Їх було п'ятеро, найстаршому 15 років! Він – центровий! Всі решта від 11 до 14 років! Двоє з них розповіли, як били, як грабували, але почуття провини було тільки у одного (оскільки поруч з ним плакала його мати), а інший розповідав все з гордістю!", – повідомила мама постраждалого.

Вона розповіла, що хлопця знайшли перехожі. Окрім того, після побиття, зловмисники хотіли повернутися до хлопця, та сховати тіло, проте його знайшли перехожі, які й врятували юнака.

"У мого сина, тріснув череп, розсічення голови (робили операцію), дві страшні гематоми голови, підозра на перелом лопатки, руки і коліна. Били битою і ногами. А їм все одно. Мені здається перевертається світ, я знала, що коли я знайду тих, хто його вбивав, буду рвати їм жили руками, а тепер... Це ж діти", – написала Ібрагімова.


Група підлітків жорстоко побила хлопця