Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва.

Читайте також: Чорний день на українських дорогах: 18 людей загинуло у трьох областях

Зазначається, що після отримання повідомлення про інцидент на місце події негайно виїхали екіпажі патрульних поліцейських, слідчо-оперативна група територіального управління поліції, слідчі столичного главку, рятувальники та медики "швидкої".

Встановлено, що водій одного з автомобілів виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з іншими машинами. Відомо також, що в салоні однієї іномарки загинула родина: батько, мати та неповнолітня дитина. Ще двоє потерпілих внаслідок ДТП отримали травми середнього ступеня тяжкості, їм надається необхідна медична допомога,
– йдеться у повідомленні.

У поліції повідомили, що наразі на місці аварії працюють працівники поліції з метою встановлення обставин та механізму автопригоди.

дтп, київ, діти
Внаслідок зіткнення автомобілі загорілися

Слідчими вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.