Щоб діти отримали необхідну допомогу, потрібно завершити будівництво нового корпусу лікарні, в якій будуть розташовані онкологічні, гематологічні та хірургічні відділення.

Зараз найголовніше — завершити роботи з облаштування покрівлі. За підрахунками Опікунської ради на це потрібно понад півтора мільйона гривень. Маленькі пацієнти передали малюнки з проханням добудувати корпус.

Допомогти лікарям знайти гроші на добудову нового корпусу пообіцяли майбутні парламентарі від "Об'єднання "Самопоміч". До того ж, один з її лідерів — Ганна Гопко є членом опікунської ради "Охматдиту". Тому, проблемами цього закладу переймається не перший рік.

А поки медики та волонтери самі збирають гроші на будівництво. Продають футболки, які спеціально для "Охматдиту" змоделювала українська дизайнер. Стартова ціна — 300 гривень. Поповнити скриньку пропонують і майбутнім депутатам.

Нагадаємо, на будівництво лікарні свого часу було виділено 400 млн бюджетних грошей. На цей рік депутати не заклали жодної копійки. Тож, у травні будівництво медичного центру довелося зупинити.