Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Нагадаємо, що активісти "Руху визволення" раніше повідомили, що вдень 26 листопада у Києві невідомі схопили та силою заштовхали в авто екс-командира батальйону "Донбас" та координатора торгової блокади на Донбасі Анатолія Виногродського.

"26 листопада поліцейські за дорученням прокуратури та на виконання ухвали суду затримали двох чоловіків, колишніх бійців добровольчого батальйону "Донбас". Їм раніше було оголошено підозру у вчиненні розбійного нападу на охоронця одного з приватних сільськогосподарських підприємств Кіровоградщини", – мовиться у повідомленні поліції.

Читайте також: "Викрадену" в Києві активістку Femen насправді затримала поліція

Згідно з даними правоохоронців, 27 липня 2017 року затримані разом з іншими особами побили охоронця з використанням кастетів та телескопічних палиць.

"Нападники відібрали у потерпілого його особисте майно, спричинивши збитки на суму понад 650 тисяч гривень", – зазначили у поліції, додавши, що в автомобілі, яким пересувався один із затриманих, правоохоронці виявили битки і ножі.

Зазначається, що затримання проводилися на підставі ухвал суду в Києві та у Житомирській області. Тепер затриманим інкримінують вчинення злочину за статтею "Розбій".