Водночас, він запевняє, що не був присутній під Святошинський райвідділом міліції Києва, де відбулася сутичка між мітингувальниками і "Беркутом" після винесення рішення "васильківським терористам".

Читайте також: Оприлюднили відео побиття Луценка перед райвідділом

На питання журналістки "5 каналу", чи вважає він адекватними дії силовиків стосовно екс-глави МВС Юрія Луценка, Кусюк відповів, що не знає, хто це.

А я його не знаю навіть. Не знаю, хто це такий,
— сказав він сьогодні, 14 січня, журналістам біля стін Верховної Ради.

Водночас,командир дніпропетровського "Беркута" Андрій Ткаченко обурений, що його прізвище є у списку, оприлюдненому в інтернеті.

Нагадаємо, після оголошення Києво-Святошинським судом вироку "васильківських терористів" — 6 років позбавлення волі — розпочалися сутички активістів із "Беркутом". Бійка спалахнула після того, як люди заблокували виїзд, щоб автозаки із засудженими не могли виїхати. Внаслідок сутичок активістів із "Беркутом" постраждали і протестувальники, і журналісти.

5 активістів потрапили до лікарні після сутичок з "беркутівцями". Серед них був і екс-міністр Юрій Луценко, якому розбили голову, після чого відвезли до лікарні "Борис".

Дружина Юрія Луценка вчора повідомила, що він почувається гірше. Зокрема, в нього часто паморочиться в голові. Згодом його стан покращився, він дві години давав свідчення.

Головний лікар Київської міської лікарні "Соціотерапія" Володимир Ярий на камеру повідомив, що у крові екс-міністра Юрія Луценка у день сутички під Святошинським РВВС був алкоголь.

У свою чергу, народний депутат і дружина Юрія Луценка Ірина заперечує інформацію про те, що її чоловік у ніч побиття "Беркутом" був у стані алкогольного сп’яніння.