Трикімнатне помешкання в Печерському районі Києва сьогодні коштує понад 2100 доларів за квадратний метр. На Солом'янці трохи дешевше – 1300 доларів/квадратний метр. В інших районах ціни падають. Найдоступніші варіанти у Святошинському, Дарницькому та Деснянському масивах. Там трикімнатну квартиру можна придбати менш ніж за тисячу доларів за квадрат.

Житло в оренду подорожчало в усіх районах Києва. Винайняти трикімнатну квартиру в Шевченківському та Печерському масивах обійдеться в межах 10 тисяч гривень в місяць. Аналогічне помешкання у Голосієво та на Солом'янці здають за понад 8100 гривень. На Подолі, Дарниці та Оболоні трикімнатну квартиру можна орендувати приблизно за 7300 гривень на місяць. Найдешевші пропозиції у Деснянському районі. Там оренда трикімнатного помешкання обійдеться майже у шість тисяч гривень на місяць.

Вартість оренди столичних офісів за тиждень не змінилась. Найдорожчі пропозиції, традиційно, у Печерському та Шевченківському районах. Там за квадратний метр просять від 1,5 до 45 доларів. Найдешевші пропозиції в Оболонському, Дніпровському, Голосіївському, Дарницькому та Деснянському районах – ціни розпочинаються від долара за квадратний метр.