Про це повідомляє кореспондент 24 Каналу.

Читайте також: Напади на активістів в Одесі: поліція розпочала профілактичні заходи

Акція розпочалась о 18:00. За попередніми даними участь у ній беруть кілька сотень осіб, серед яких помітно активістів "Національних дружин" та "Національного корпусу". Порядок на акції охороняють бійці Нацгвардії.

За словами організаторів, мітингувальники виступають проти "бездіяльності влади та правоохоронних органів" у справах нападів на українців з активною громадянською позицією, які значно почастішали останнім часом.


Акція "Ніч на Банковій" у Києві

Активісти збираються провести ніч на Банковій та дочекатися Президента України Петра Порошенка, який о 03:00 ночі має повернутися з Нью-Йорка з Генеральної Асамблеї ООН.

Відео про замахи на активістів в Україні

Нагадаємо, увечері 22 вересня в Одесі невідомі стріляли в Олега Михайлика – одного з керівників міської організації партії "Сила людей" та відомого одеського громадського активіста. Від отриманих поранень чоловік пережив клінічну смерть. Лікарі кажуть, що зараз його стан стабільний.
За словами колег Михайлика та експертів, за нападом на активіста можуть стояти мер Одеси Геннадій Труханов, голова Нацполіції в області Дмитро Головін і обласний прокурор Олег Жученко.

До слова, це вже не перший гучний напад на журналістів чи громадських активістів в Одесі.