Приблизно о 13:50 обшуки закінчились.

Читайте також: Обшуки у квартирі Пімахової: подробиці з місця події

Як повідомляє кореспондент 24 Каналу Анна Калюжна, детективи вийшли з квартири без Діни Пімахової, але винесли якусь коробку, проте журналістам не уточнили, що саме в ній.

Коментарі вже встигла дати Пімахова. Підозру заступниці глави ДМС не оголосили. Сама вона сказала, що не має права говорити, що у неї вилучили, але запевнила журналістів, що дала доступ детективам НАБУ до всього, що вони вимагали, в тому числі і до гаджетів, хоч вилучати їх суд дозволу не надавав.

Під час обшуків з квартири доносились крики. Голос жінки, яка кричала був схожий на голос самої Пімахової.

Читайте також: Діна Пімахова прокоментувала обшуки в її помешканні

За словами захисників чиновниці Держміграційної служби, деякі люди, які були присутні на обшуку, не повинні були бути там присутніми, тому вони викликали поліцію. Правоохоронці, які прибули на виклик, повідомили журналістам, що нічого незаконного під час обшуку не зафіксували.

Нагадаємо, вранці 24 січня стало відомо, що у квартирі першого заступника голови Державної міграційної служби України Діни Пімахової, співробітники НАБУ проводять обшуки.

Обшуки проводились у справі про так звану спецоперацію НАБУ та хабар у розмірі 30 тисяч доларів, про яку стало відомо наприкінці листопада 2017-го.