Після дебатів на стадіоні Порошенко вирушить на теледебати на Суспільне, які стартують о 21:00. А Зеленський на дебати на Суспільне не прийде.

Читайте також: Через дебати довкола стадіону "Олімпійський" обмежать рух, а громадський транспорт змінить режим

З самого ранку на "Олімпійський" прибули кілька вантажівок з телевізійним обладнанням. Перекритий рух транспорту по вулиці Великій Васильківській від Ділової до Саксаганського. На вулиці біля стадіону встановлюють рамки-металошукачі.

дебати Олімпійський металошукачі рамки
Металошукачі біля стадіону

Читайте також: Дебати Порошенка з Зеленським на "Олімпійському": коли та де дивитись онлайн

Три станції метро працюють з обмеженнями. Так, станцію метро "Олімпійську" закрили на вхід і вихід, "Палац спорту" – на вихід, а "Льва Толстого" – на вхід. Обмеження на станціях метро діятимуть до завершення заходів на "Олімпійському".

Закликаємо всіх, хто прийде сюди увечері: суто мирний характер, ніякого насильства і жодної зброї та заборонених предметів,
– заявив у Facebook речник МВС Артем Шевченко.

На стадіоні вже встановлені дві сцени – по окремій для виступу кожного з кандидатів у президенти. Команди політиків запрошували своїх прихильників за принципом 50/50. У поліції заявили, що фанзони розділили заради безпеки.

Читайте також: Як відбуватимуться дебати між кандидатами у президенти: відповіді на поширені запитання

Стадіон Олімпійський фото дебати
Поліція на "Олімпійському" забезпечуватиме громадський порядок

Олімпійський дебати фото що там відбувається
Поблизу стадіону встановлюють паркан та розставляють поліцейських

Поліція завершує підготовку до забезпечення безпеки під час дебатів. Зараз вибухотехнічні групи, кінологи перевіряють територію. Загалом публічну безпеку охоронятимуть понад 10 тисяч поліцейських, військових Нацгвардії та надзвичайників.

Читайте також: Що обіцяють Порошенко та Зеленський: все, що потрібно знати

Перед початком дебатів о 16:00 на стадіоні заплановано концерти. Поліція очікує до 60 тисяч відвідувачів та наголошує їм, що на стадіон не можна приносити політичну символіку, зброю, газові балончики, фаєри, петарди, їжу, алкоголь та іншф напої, наркотики, фотоапарат, відеокамеру, домашніх тварин. До речі, всі квитки на дебати вже закінчилися.

Щоб Вас пропустили на "Олімпійський" з собою треба мати документи і бути готовим до перевірки речей, попередив начальник поліції Києва Андрій Крищенко. А ще відвідувачам дебатів треба роздрукувати свій електронний квиток, завили у команді зеленського.

Олімпійський поліція дебати вибори президента
Поліція біля "Олімпійського"

Тим часом на Майдані Незалежності у наметах з агітаційною символікою Порошенка роздають квитки на дебати у фанзону стадіону. На квитках вказано, що це – запрошення, яке не призначене для продажу. Видають такі запрошення тим, хто попередньо зареєструвався через онлайн-форму.

Що відбувається на стадіоні "Олімпійський": дивіться відео

Дивіться відео з Майдану, де роздають квитки на дебати:

Дивіться відео з цікавими фактами про стадіон "Олімпійський":

дебати інфографіка вибори президента другий тур