Увечері 20 жовтня на столичній Оболоні з дошкільного закладу №606 зникло немовля, якого залишив батько під східцями на першому поверсі будівлі, коли пішов за старшою донькою у групу.

Раніше правоохоронці у викраденні дитини підозрювали чоловіка, якому близько 30 років. Також таку інформацію оприлюднила одна зі свідків. Однак згодом з'ясувалося, що викрадення здійснила жінка.

Читайте також: З'явився детальний опис підозрюваної у викраденні немовля у Києві

Київ, викрадення, немовля
У поліції підтвердили, що злочин скоїла жінка

"Оперативники встановили, що зловмисниця стежила за чоловіком із коляскою: камери відеонагляду зафіксували її за маршрутом руху батька з дитиною", – підкреслили у прес-службі столичної поліції.

Крім того, як переконують правоохоронці, батько впізнав жінку. За його словами, він бачив її дорогою до садочка.

Київ, викрадення, немовля
Батько викраденої дівчинки упізнав імовірну виконавицю злочину

Також у поліції оприлюднили прикмети підозрюваної, які трохи відрізняються від опублікованих раніше.

"Прикмети жінки: на вигляд до 30-ти років, темне волосся, середньої статури. Одягнена у сині штани, чорні кросівки із рожевими вставками, чорну куртку із капюшоном. Також мала з собою невеликий чорний рюкзак із голубими вставками", – додають представники правоохоронних органів.

Нагадаємо, підозрювану у викраденні 1,5-місячної дівчинки вже затримали. У пошуках було задіяно весь особовий склад Оболонського управління поліції та оперативний блок поліції Києва.