Виставка "Чемпіон у кожному. Всесвітні ігри 2017" присвячена команді української збірної, що братиме участь у десятих Всесвітніх іграх. Це своєрідний аналог олімпіади серед неолімпійських видів спорту. Українська збірна, до якої увійшли 79 спортсменів, візьме участь у 20 видах спорту.

Виставку відкрив міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, який зазначив, що збірна виступає на цих змаганнях з 1993 року.

"Переконаний, збірна України покаже гідні результати на Всесвітніх іграх 2017, а ми будемо палко вболівати за наших спортсменів", – додав Ігор Жданов.

Читайте також: Митці створили вражаючий арт-проект про земельні проблеми

Директор благодійного фонду "Спорт заради миру" Наталія Мартіашвілі, у свою чергу, наголосила на соціальній складовій проекту.

У цієї висавки є головна мета – це популяризація спорту, для того, щоб люди побачили героїв і підтримали наших спортсменів,
– наголосила організаторка Наталія Мартіашвілі.

Всі експозиції представлені на станціях метро "Печерська" та "Поштова". До кінця серпня кияни та гості міста матимуть нагоду дізнатися більше про неолімпійські види спорту та українських спортсменів, що беруть участь у таких змаганнях.