Про це він заявив у Шевченківському райсуді Києва, де йому обирають запобіжний захід.

Читайте також: Суд над Островським: онлайн-трансляція засідання щодо водія Hummer, що збив дівчинку у Києві

"Я їхав у другій смузі праворуч. У правій смузі стояв припаркований автомобіль. Через машину, що стояла в правому ряду, вибігли двоє дітей. Вибігли дуже швидко. Перша дитина встигла проскочити... Їхав я за відчуттями з помірною швидкістю. Чому не загальмувала машина, я не розумію", – підкреслив він.

Водночас Островський зауважив, що автомобіль у нього був несправним.

Як переконує молодий чоловік, тоді він кинув машину, аби побігти та перевірити, що трапилося з дівчинкою.

"Спочатку я побіг до тіла дівчинки, а потім підійшов до позашляховика та зняв задні номери, передні ж було розбито. Чому я це зробив? Тому що у мене теж є сім'я. Люди знімали на відео", – наголосив він.

За його словами, раніше батько переплутав послідовність подій, коли говорив, що Кирило насамперед скрутив номери.

"Я не знімаю з себе відповідальності. Спроби сховатися не було. Є фотографії, де я стою з телефоном... Я дуже шкодую про те, що трапилося. Почуваюся винним. Тому не прошу собі поблажливості. Прошу не відправляти під арешт, щоб я міг заробляти гроші та допомагати родині дівчинки", – заявив імовірний винуватець ДТП.

Читайте також: Наїзд Hammer'а на дівчинку у Києві: батько затриманого оприлюднив їхню версію подій

Додамо, адвокат Островського сповістив, що сім'я хлопця наразі "допомагає родині потерпілих, допомагає матері і з перельотом", а захист обвинувачуваного зі свого боку вимагає більш м'якою запобіжного заходу.

Нагадаємо, увечері 24 липня у Києві водій на автомобілі Hummer збив дівчинку на пішохідному переході та намагався втекти з місця аварії. Через деякий час дитина померла від отриманих травм, а водія після гонитви затримали правоохоронці.

Водієм авто виявився 23-річний Кирило Островський – колишній боксер, а сьогодні – директор, власник та інвестор фірми Fit&Sweet.

Островському вже оголосили про підозру у скоєнні злочинів за двома статтями: чоловікові загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.