Олег Лінник пояснив те, що випустив на волю організатора тітушок та співучасника вбивства журналіста В'ячеслава Веремія Юрія Крисіна тим, що, мовляв, той хоч і зізнався у всьому, що скоїв.

Але обвинувальний акт підкачав. Тобто людина, яка скоїла тяжкі злочини, і далі на волі виключно через "слабкий" обвинувачувальний акт.

Читайте також: Повний текст вироку одного з убивць Веремія досі "заборонений для оприлюднення"

Слідкують за процесом і громадські активісти. Кілька днів тому на Майдані провели мітинг. За діями судді тепер активно стежать, бо ж до нього з'явились і інші питання. Багато хто відкрито називає його сепаратистом.

За допомогою нехитрих маніпуляцій обходимо блокування "Однокласників" і знаходимо профайл Олега Лінника. Дивимось його дописи. Один з перших – репост з пабліка "Если ві за Путина", йдемо трошки далі і бачимо величезний прапор терористичної "ДНР". Ще трохи нижче – радянська символіка, ще трохи нижче – карикатура на президента Порошенка, генпрокурора Луценка і, звісно, Радянський Союз,
– розповів журналіст 24 Каналу.

Справа Крисіна – не перша, до якої у громадськості є претензії. Під час Революції Гідності він був у когорті суддів, котрі відбирали права в Автомайданівців.

Читайте також: Суд відпустив з СІЗО тітушок, яких звинувачують у вбивстві шести майданівців

Особливо після автопробігу до резиденції Януковича. Питання до судді Лінника були і у Вищої ради правосуддя, проте справу закрили через те, що сплив термін її розгляду. Зараз до слуги Феміди прикута увага громадськості, політиків та ЗМІ.

Але це не завадило Ліннику відпустити під домашній арешт ще двох тітушок, які розстріляли та забили до смерті Веремія. Скільки ще таких людей опиняться на волі з легкої руки судді, поки невідомо.