Водія вантажівки, що спричинив ДТП

21-річного водія вантажівки DAF, що спричинив аварію, таки затримали стражі порядку. Про це інформує пресслужба Нацполіції Київщини.

До слова На Київщині сталася ДТП за участю трьох автівок та мотоцикла: є загиблі та поранені

Зараз чоловік перебуває в ізоляторі, вирішують питання про оголошення про підозру. Запобіжний захід ймовірному винуватцю ДТП обере суд.

Що відомо про аварію

  • Аварія трапилася близько 4 години ночі за участю двох вантажівок, мікроавтобуса й легковика, повідомляє патрульна поліція Київської області.
  • Як попередньо встановили правоохоронці, водій DAF FT95 рухався в бік столиці, коли зіткнувся з Mercedec-Benz 1320. Після цього вантажівка виїхала на зустрічну смугу, де зіштовхнулася з ще двома транспортними засобами – а саме Mercedes-Benz Sprinter і ВАЗ.
  • Спершу була інформація, що внаслідок аварії загинули 5 людей, ще 20 отримали травми й були госпіталізовані. Згодом поліція повідомила, що кількість жертв зросла до 6. У лікарні залишаються 15 людей.
  • На місці аварії працюють медики, рятувальники й працівники поліції, які забезпечують дорожній рух. Слідчі встановлюють всі обставини автопригоди.

Просимо водії врахувати цю вищевказану інформацію і бути особливо обережними. За можливості утримуйтеся від поїздки за цим маршрутом. Водії, дотримуйтесь правил дорожнього руху й жестів регулювальника,
– наголосили в поліції.

Масштабна ДТП під Києвом: дивіться фото