Що відомо про спалення машини Слюсаренка

Відповідні фото та відео Слюсаренко опублікував у фейсбуці. За словами політика, про те, що горить його авто, йому телефоном розповіла сусідка. Він додав, що опісля вогонь перекинувся на інший автомобіль, припаркований поруч. У підсумку обидва авто вигоріли вщент.

Зверніть увагу! У Херсоні спалили офіс партії Шарія: фото

Слюсаренко також повідомив, правоохоронці попередньо підозрюють умисний підпал.

У поліції поки інцидент не коментують. Натомість у ДСНС повідомили, що пожежа сталася приблизно о 5:45 ранку 5 лютого у Коцюбинському на вулиці Пономарьова.

Вогнеборцям вдалося ліквідувати займання за 45 хвилин. Горіли легковики Subaru Forester і поблизу розміщений Opel Tigra. У відомстві додали, що причини загорання та збитки від пожежі встановлюють фахівці.

У Коцюбинському на Київщині спалили машину місцевого депутата Слюсаренка: фото з місця події

Що могло стати причиною підпалу

На фейсбук-сторінці у Слюсаренка пишуть, що він вже давно переймається життям Коцюбинського. Зокрема, депутат долучився до ремонтів у навчальних закладах і будівництва інфраструктурних об’єктів. Тому міг зачепити чиїсь бізнес-інтереси. Також Слюсаренко активно захищає Біличанський ліс, і власне ті люди, які хочуть його незаконно забудувати, могли підпилити авто депутата.

Крім того, місцеві активісти, експерти та політики зазначають, що Коцюбинське останнім часом «роздирали між Києвом і Ірпенем» і водночас людей спеціально налаштовували один проти одного. А Слюсаренко начебто виступає проти приєднання Коцюбинського до Києва та проти попередньої голови селища Ольги Матюшиної, до якої виникло багато запитань.

Як горів автомобіль депутата Слюсаренка: дивіться відео

До теми! В Одесі спалили дві машини однієї сім'ї: відео

Від кінця листопада по 30 січня в Україні сталися щонайменше 6 резонансних підпалів машин. Зокрема, спалили авто: