Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

Внаслідок нападу Аміна Окуєва загинула, Адам Осмаєв отримав поранення. Цю інформацію підтвердив товариш Окуєвої Дмитро Булатов.

Також про це повідомив радник глави МВС Антон Геращенко на сторінці у Facebook.

Читайте також: Опубліковано фото нападника, який жорстоко побив "кіборга" у Києві

"Тільки що зупинилося серце патріота України Аміни Окуєвої. Її автомобіль був обстріляний з кущів на залізничному переїзді біля селища Глеваха Київської області. В результаті отриманих поранень Аміна загинула. Адам Осмаєв отримав поранення, але буде жити. Я тільки що говорив з ним по телефону", – йдеться у повідомленні.

На місце події вже прибула поліція, яка встановлює всі деталі інциденту.

Приношу свої співчуття рідним і близьким Аміни. Кращою пам'яттю про неї буде справедлива відплата всім тим, хто був причетний до цього страшного вбивства,
– додав Геращенко.

Нагадаємо, 1 червня 2017 року у Києві стався замах на Адама Осмаєва і його дружину Аміну Окуєву. Як відомо, вони служили в рядах батальйону поліції "Київ-2" в зоні АТО.

Чоловік, який представився іноземним журналістом, заздалегідь домовився з подружжям про зустріч. Коли вони сіли в автомобіль, він вистрілив з пістолета в груди Осмаєву. У відповідь Аміна Окуєва зі свого пістолета Макарова зробила кілька пострілів в стрілка.