Раніше сайт "24" повідомляв, що 8 січня правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві Ірини Ноздровської, але його імені не назвали. 9 січня у Вишгородському райсуді Київщини заявили, що це Юрій Россошанський.

Читайте також: Зізнання не було, – Аброськін про підозрюваного у вбивстві Ноздровської

Як переконують сусіди чоловіка, скоїти це злочин він не міг, передає "Громадське".

"Він крові боїться. Він не міг цього зробити. Він навіть курку не міг зарізати. Спокійний. Привітливий. Завжди вийде, привітається. У записці, що залишив жінці, написав, що візьме все на себе, щоб не чіпали родину їх", – розповідає Марія Несін.

Такої ж думки дотримується і Лідія Нестоянова. За її словами, Юрій був добрим і трудягою.

Все життя пропрацював на "Київенерго" водієм. Юра написав передсмертні записки, щоб його сім'ю не чіпали, не тероризували. Нещодавно виявили одну, і от вчора жінка його Оля знайшла на роботі у його одязі в кишені. Там навіть на Байковому кладовищі схема, де його поховають. Він пише, що не вбивав,
– підкреслює жінка.

До слова, дружина підозрюваного також не вірить, що той міг скоїти такий звірячий злочин.

"Ми засмучені вже 2,5 років, розумієте, не сьогодні, не завтра? На мою думку він не міг цього зробити. Не міг. Це міг зробити лише чоловік, доведений до крайнощів. От кажуть всюди про ці погрози. От якщо дасте відео мені хоч однієї погрози — повірю. Про записки знаєте ж? Будь записки. Дві родини зруйновано", – зауважила Ольга Россошанська.

Нагадаємо, раніше Ольга Россошанська заявляла, що її чоловік фізично не міг скоїти вбивство Ірини Ноздровської, оскільки був великим і дуже повільним.