Таке рішення виніс Апеляційний суд Києва, передає "Радіо Свобода". Волков перебував під вартою до 19 листопада.

Читайте також: Смертельна ДТП у Харкові: другого водія також взяли під варту

Волков свою провину не визнав. Казав, що про злочин дізнався зі ЗМІ. Переконував, що не збирається втікати зі столиці. І просив випустити його з СІЗО.

Дуже соромно і страшно перебувати в цій клітці, незатишно. Мені соромно перед вами, перед своїми рідними. Я, як ніхто, зацікавлений, щоб повернути якнайшвидше своє чесне ім'я і забути це все, як страшний сон. І щоб змусити людей, які мене звинувачують, вибачитися перед мною,
– зазначив Волков.

За інформацією видання, про зміну запобіжного заходу Волкову на не пов’язаний із триманням під вартою просив його захист. Прокуратура виступила проти цього.

Народний депутат Ігор Луценко, якого викрадали разом з Вербицьким, Борислав Береза, а також Оксана Корчинська прийшли на засідання суду.

Нагадаємо, 21 січня 2014 року, активних учасників Майдану – Ігоря Луценка і Юрія Вербицького невідомі викрали з Жовтневої лікарні Києва. Чоловіків катували. Ігоря Луценка згодом відпустили, а тіло Юрія Вербицького знайшли 22 січня 2014 року в лісі під Києвом. За версією міліції, він помер від переохолодження. За даними слідства, до злочину причетні 13 осіб.