Як пише місцеве видання "Трибуна Бровари", бездиханне тіло свого тестя зі слідами насильницької смерті виявив зять покійного – Ігор Чорнокульський.

За його словами, у чоловіка було зв’язано за спиною липкою стрічкою руки, розсічено губу та можна було побачити синці на тілі.

Читайте також: Жахливе вбивство військового на Харківщині: ЗМІ сповістили подробиці

Оперативники, що прибули на місце трагедії, своєю чергою встановили, що невідома особа завдала удари в потиличну частину голови та в область правого вуха.

Правоохоронці також зазначають, що попередня причина смерті – закрита черепно-мозкова травма.

Крім того, слідчі встановили, що дача покійного перебувала під сигналізацією, щоправда у день інциденту її вимикали на понад 9 годин (з 10:16 до 19:43).

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 КК України – умисне вбивство.

Наразі злочин розслідує слідче управління ГУ Нацполіції в Київській області. Тривають оперативно–розшукові заходи щодо встановлення особи, причетної до вбивства.

Додамо, що зять покійного не володіє інформацією, чи той зберігав на дачі значну суму грошей, яка і могла стати причиною вбивства, однак Чорнокульський зауважив, що його тесть спиртним не зловживав і ворогів не мав: був людиною неконфліктною та доброю.

Це підтверджують і працівники магазину, яким володів покійний. За словами підлеглих, Сластенніков на роботу приходив щодня, а того трагічного дня, до самого закриття магазину – 19:00, був на робочому місці, проте вже наступного дня на роботу не вийшов.

Оризон, Бровари, вбивство, Сластенніков
Магазин "Оризон" у Броварах