Офіс площею 1120 квадратних метрів розкинувся на двох поверхах будівлі старого заводу радянських часів, пише авторитетне видання Dezeen.

Вас може зацікавити: Бетонний шезлонг: дизайнери презентували колекцію "брутальних" меблів – фото

Нижній поверх тут присвячений продажам і містить приймальну зону, виставку товарів, невеликий офіс та кухню. На верхньому поверсі розміщені приватні кабінети та конференц-зали.

В проєктуванні дизайну Артем Тригубчак та Лера Бруміна пояснили, що монументальна мозаїчна панель, яка розміщена на фасаді фабрики, а також великі пропорції будівлі послужили великим джерелом натхнення для проєкту.


На фасаді офісу є велика мозаїка радянських часів / фото: Dezeen

Беручи до уваги, що компанія займається виробництвом будівельних матеріалів, в інтер'єр офісу інтегрували велику кількість власних матеріалів.

Власні матеріали компанія використала в перегородці в зоні очікування, та бетонні плити, які були використані для виготовлення основи сидіння та столу лавки.


Перегородка на першому поверсі офісу / фото: Dezeen

На верхньому поверсі підлоговим покриттям є блакитний лінолеум. Також суміш мармуру піску з піском була використана для створення фактурної обробки поверхні на деяких стінах.

Деякі столи тут мають лісовий зелений або кобальтовий синій колір, а інші – вишнево-червоні.


Колір столів відрізняється в кожному кабінеті / фото: Dezeen

Система освітлення, яка проходить по стелі приймального відділення та офісу продажів, складається з рядів великих кругових світильників.

Читайте також: Можна навіть подрімати: в Індії облаштували комфортний офіс для тамтешніх IT-спеціалістів – фото

Дивіться більше фото дизайну офісу в Києві:

А підібрати камін, який ідеально впишеться в ваш дизайн, можна за посиланням