Серед них є ветерани війни та небайдужі громадяни. Вони прийшли висловити своє невдоволення діяльністю Дмитра Гордона. Відеотрансляцію з місця подій оприлюднив на своїй фейсбук-сторінці журналіст Богдан Кутєпов.

Зверніть увагу Наступний – Гітлер: Гордон взяв інтерв'ю у ватажка бойовиків Гіркіна-Стрєлкова

Деякі люди принесли яйця та закидали ними офіс онлайн-видання "Гордон". Також люди залишили написи "Ганьба!" на тротуарі поряд з офісом та обмалювали фото журналіста, розміщені на фасаді будівлі.

Дивіться відеотрансляцію з-під офісу Гордона (обережно 18+):

На місці є і лідер праворадикальної організації C14 Євген Карась. Він повідомив, що масштабніша акція біля офісу Гордона запланована 19 травня о 10 ранку.

Активісти під офісом Гордона
Активісти зібралися під офісом онлайн-видання "Гордон" / Скриншот із відеотрансляції Богдана Кутєпова

На вечірню акцію прийшло близько пів сотні людей. Активісти роздобули номер Дмитра Гордона та спробували йому зателефонувати, щоправда, він їм так і не відповів.

На місце подій також прибули автомобілі поліції.

Активісти також запалили фаєри під офісом журналіста та прокричали гасло: "Терористам суд, а не ефіри!".

Чому люди прийшли під офіс видання Гордона:

  • Через скандальні інтерв'ю журналіста зі зрадниками України та колаборантами.
  • Зокрема, 11 травня Дмитро Гордон оприлюднив тригодинне інтерв'ю з колишньою "прокуроркою" окупованого Криму та теперішньою депутаткою Держдуми РФ Наталією Поклонською. Вона – палка прихильниця та поборниця "російської весни" на півострові.
  • Рівно через тиждень, 18 травня журналіст оприлюднив чергове скандальне інтерв'ю з колишнім ватажком російських бойовиків на Донбасі Ігорем Гіркіним-Стрєлковим. Той, зокрема, розповідав про "один російський народ, який роз'єднує влада Києва" та інші пропагандистські речі.