Про це повідомляє прес-служба мера столиці.

"Я спілкувався із керівником київської поліції щодо попереджувальних заходів. Також я дав доручення міським службам перевірити всі системи відеоспостереження, у першу чергу – в усіх навчальних закладах столиці", – сказав Кличко.

Читайте також: Кривавий теракт у Керчі: останні новини

Він також нагадав, що в Києві всі дитсадки та школи обладнані системами відеоспостереження. Дані з них передаються до міського дата-центру. Цими даними користуються і правоохоронні органи.

Я дав доручення перевірити, як працює система відеоспостереження, де в нас є слабкі місця, що треба доопрацювати. Ми повинні вживати всіх можливих заходів, щоб таких трагедій, як сталася в Керчі, не відбулося у нас,
– зазначив міський голова Києва.

Дивіться відео про масове вбивство у коледжі в Керчі:

Нагадаємо, що 17 жовтня у політехнічному коледжі в окупованій Керчі хлопець влаштував масовий розстріл людей та підірвав бомбу. Після цього нападник застрелився у бібліотеці. Підозрюваним у скоєнні злочину є Владислав Росляков – студент цього ж коледжу.

Внаслідок масового побоїща в Керчі загинула 21 людина, ще понад 50 осіб зазнали поранень.

За фактом розстрілу та вибуху у коледжі в Керчі спершу відкрили справу про теракт, проте згодом перекваліфікували її на масове вбивство.