8 вересня

Квест: Бійцівський клуб. Гра із зануренням

Арт-завод Платформа, м.Дарниця, вул.Беломорська,1

Вартість: 399 грн

Купити квиток можна тут

Читайте також: Плани на місяць: найцікавіші події вересня

Цікавий квест за мотивами популярного кінофільму. Основні події розгортаються на стилізованій локації, територія якої понад 3000 квадратних метрів. Для того, щоб все було дійсно як у кіно, на початку квесту кожен учасник проходить легке гримування. Далі потрібно обрати: чию сторону ти займатимеш – екстремістів-антиглобалістів, що вийшли з легендарного «Бійцівського клубу», чи прихильників існуючого порядку? Ідеї екстремістів дуже романтичні та привабливі, але чи можна знехтувати заради них тисячами невинних?

Бред Пітт нажаль не братиме участі у цій грі, але допомагати учасникам квесту зануритись в атмосферу будуть щонайменше двадцять професійних акторів. Уперше в історії в грі задіяно кілька 3D проекцій, над створенням яких працювала одна з найкращих 3D-mapping компаній світу Magic Innovations. Тривалість квесту – 2 години, по його закінченню продовжити вечір можна буде за переглядом однойменного фільму у зоні кінотеатру чи бару.

8 вересня

Ніч у музеї Булгакова

Андріївська церква

Вартість: 160 грн

Купити квиток можна тут

Унікальний проект від "Цікавого Києва" для тих, кому не спиться з п’ятниці на суботу. Вночі знаменитий музей виглядає ще більш містично та загадково. Підсвічений сотнями вогників і Андріївський узвіз засинає, а на вул.Олексіївська 13, у будинку Турбіних, напроти прокидаються духи. За дві години екскурсії ви прогуляєтесь вечірніми вуличками, дізнаєтесь безліч цікавих історій і легенд, пов’язаних з цим місцем, а також побуваєте там, де бажання завжди здійснюються! Наприкінці екскурсії двері дивної квартири у будинку 13 відчиняться і ви потрапите у "білий, мохнатий грудень" Михайла Афанасовіча Булгакова.

8 вересня

Ботанічний сад ім.Гришка

Вартість: 200 грн

Купити квиток можна тут

Мабуть, одна з останніх можливостей послухати джаз на природі у цьому році. Цього разу літературно-музичний вечір буде присвячено пошукам компромісу та людяності серед великого світу людей. Допомагати у цьому будуть твори Довлатова, Сент-Екзюпері, Фіцджеральда, Морісона, Уальда, Кортосара, Висоцький, Хармса, Гесе та інших
Читає Олександр Печериця, за роялем Юрій Салуха. Кількість квитків обмежена.



9 вересня

Квест: Секретні матеріали

Арт-завод Платформа, м.Дарниця, вул.Беломорська,1

Вартість: 399 грн
Купити квиток можна тут

Іще одна гра із зануренням та за участю професійних акторів. Щоб пройти цей квест за мотивами популярного телесеріалу потрібно побувати щонайменше у одинадцяти кімнатах та розгадати їх загадки. Усі головоломки так чи інакше пов’язані з сюжетною лінією культового телесеріалу, та розгадати їх зможе лише той, хто був уважним під час навчання.

Події квесту розгортатимуться на секретній підготовчій базі FBI, тож кожному учаснику квесту буде потрібно обрати – ким йому бути у цій грі. Детективом, агентом спецназу, криміналістом або технічним спеціалістом. Довжина квесту 2-3 години. Оптимальна кількість учасників у команді – до 6 осіб. Форма одягу – повсякденна.

9 вересня

Руки'в Брюки

Caribbean Club

Вартість: 100 - 290 грн

Купити квиток можна тут

Великий сольний концерт головних рокенрольщиків Києва. Концерти цього гурту – це завжди дуже весело та дуже танцювально. Це рок-н-рол такий, яким він має бути: драйвовий та нестримний. За плечима гурту: 10 років творчої діяльності, п’ять альбомів (шостий на підході), тури Європою та участь у міжнародних фестивалях. До програми також долучаться друзі-артисти: музичний проект "Епоха Джазу", блюзова співачка Євгенія Гудкова, гурт Smokin -A-, танцювальний колектив Shiny Stockings та багато інших.

9 вересня

GrozovSka Band

Docker's ABC

Вартість: 100 - 125 грн

Купити квитки можна тут

Чи чули ви коли-небудь як звучить мікс з джазу, латиноамериканських мотивів, балканських, українських і циганських мелодій? Все це – музика GrozovSka Band. Цього разу музиканти виступатимуть у супроводі потужної духової секції і окрім вже добре відомих композицій презентують нові запальні пісні. Гарна можливість потанцювати на вихідних.



10 вересня

Вірна дружина

Київський академічний театр драми і комедії на лівому березі Дніпра

Вартість: 105 грн

Купити квитки можна тут

Комедія, що показує як виглядає шлюб зсередини. І хоча п’єсу було написано ще у 1926 році, вона є актуальною і сьогодні. Події розгортаються в Англії на початку 20 століття. Сімейна пара, шлюб якої нараховує вже понад 15 років. Констанс – чарівна дама, чудова мати та домогосподарка. Її чоловік Джон – приємний джентльмен, професійний лікар, гарний сім’янин, а ще… коханець її найкращої подруги. Про це говорять усі, збентежена родина, знайомі…і тільки Констанс нічного не помічає. Але розумна жінка ніколи в боргу не залишиться.