Яких травм зазнала потерпіла

Про це Анастасія розповіла в коментарі ТСН. За словами жінки, внаслідок ударів, які завдав їй чоловік, вона отримала струс мозку, перелом щелепи та численні гематоми на голові.

Більше про інцидент Чоловік у трусах напав на жінку з дитиною та хотів зґвалтувати в потязі Маріуполь – Київ

Шини – тут і тут, тут – тріщина. В кожен зуб вставили шини, щоб тримали. Гематоми скрізь. По всій голові. Він з мене видер сережки, їх вкрав, вкрав мій паспорт,
– зазначила Анастасія.

Вона додала, що її 6-річний син Захарій через тій події вперше в житті піде до психолога. Лікар має прийняти дитину в понеділок, 3 серпня.

"Він стільки разів переказав цю історію. Кожен раз проживаючи це та кожен раз він доходив до сліз. Він каже: "Мамочка, прости, що я тебе не врятував", – каже чоловік Анастасії та батько хлопця Володимир Захаренков.

Щодо самої Анастасії, то їй на лікування знадобиться щонайменше місяць.

Цікаві деталі

Також жінка повідомила, що тієї злощасної ночі їхала до родичів із Запоріжжя до Києва. Про все вона розповіла чоловікові, тому той увесь цей час чекав її у столиці на пероні.

Жінка додає, що наважилась розповісти про все, аби закликати людей не бути байдужими та не боятись діяти, якщо хтось поряд кличе на допомогу.

У коментарі 5 каналу Анастасія розповіла, що у чоловіка почалася ерекція, коли він її бив. Її ж чоловік Володимир Захаренков додав, що зловмисник їхав у цьому потязі "зайцем", через це провідники не хотіли викликати поліцію. А правоохоронців викликав сам Володимир.

Провідники казали їй не викликати поліцію, оскільки зловмисник був готовим заплатити. Настя сказала, що ніяких грошей від нього не візьме, тільки правосуддя. Тоді провідники сказали, що вони – готові заплатити. Запропонували певну суму – все, що в них було. Фактично запропонувли хабар, щоб справу не доводили до суду, тому що їх звільнять з роботи,
– повідомив чоловік Анастасії.

До теми Неадекват побив і хотів зґвалтувати жінку в потязі: суд заарештував зловмисника

Коротко про побиття та спробу зґвалтування жінки в потязі

  • Зловмисник сам зайшов у купе до Анастасії Лугової, коли вона спала разом із сином. Водночас чоловік був у одних трусах.
  • Опісля він побив жінку та почав до неї домагатися. Також він роздягнувся.
  • Зрештою вони зайшли до його купе, і там жінка побачила ніж. Тому подумала, що для нього не буде складно ще і її вбити.
  • Дитину ж Анастасія залишила у своєму купе. Коли ж хлопчик почав плакати, потерпіла вирішила цей момент використати, аби все розповісти провідниці.
  • У підсумку залізничники затримали чоловіка та не відпускали його впродовж 3 годин, поки потяг не прибув до Києва.
  • На станції у столиці зловмисника передали правоохоронцям.
  • Ім’я чоловіка – Віталій Рудзько. Раніше його засуджували тричі.