Про це повідомив депутат Київської облради Олег Кищук у Facebook.

За словами депутата, жорстоко напали на нардепа Владислава Хахуліна, який є начальником відділу матеріально-технічного забезпечення виконавчого апарату Київської обласної ради. Чоловік знепритомнів від нанесених травм. Колеги надавали першу медичну допомогу до приїзду медиків.

Читайте також: Київська облрада сфальсифікувала голосування про "кадрові рішення", – СБУ

"Таким чином представники владної партії, яка керована головою КОДА Олександром Горганом, намагалася зірвати прийняття змін до обласного бюджету та завадити голосуванню за підвищення зарплат медпрацівникам", – заявив Олег Кищук.

Активіст від "Свободи" Олександр Аронець підтвердив, що бійку влаштували депутати від БПП. Спершу нардепи заблокували трибуну, згодом суперечка переросла у сутичку.

Депутат Карлюк підійшов до голови облради Старікової, вирвав мікрофон. На її захист став депутат від "Батьківщини" Хахулін, на якого напав Карлюк і брутально побив. Депутат лежить, йому викликали швидку,
– зазначив Олександр Аронець.

На думку активіста, бійка виникла через те, що президентська партія не може здійснити бажане, адже в обласній раді БПП перебуває в опозиції. Голова обласної ради – Старікова Ганна – представник від "Батьківщини". За словами Олександра Аронця, нещодавно обраний керівник Київської обласної організації партії "Солідарність-БПП" Ігор Кононенко має на меті усунути від посади голову Київоблради.