За його словами, невідомі в масках пізно ввечері відкрили вогонь по журналісту. “Лікарі кілька годин боролися за життя Слави, однак він помер на операційному столі”, - написав редактор.

“В середу пізно ввечері, на перехресті Володимирської та Великої Житомирської, навпроти ресторану "Чорне порося" невідомі чоловіки з битами і зброєю, в касках, камуфляжі і чорних масках напали на В'ячеслава Веремія та ІТ- фахівця нашої компанії Олексія Лимаренко”, - розповів Ігор Гужва.

“Співробітники "Вістей" поверталися з роботи на таксі. Коли автомобіль зупинився на світлофорі, з підворіття вибігли чоловіки, почали розгойдувати і закидати машину "коктейлями Молотова". Таксиста, В'ячеслава та Олексія вони витягли з авто і жорстоко побили. Водій отримав серйозні травми ноги. Олексію спотворили обличчя. Їм була надана перша медична допомога”, - сказав редактор.

Читайте також: Жертвами сутичок у Києві стали близько 30 людей, — медслужба Майдану

За його словами, В'ячеслав Веремій отримав кульове поранення в груди. Смерть настала через втрату крові і поранень, не сумісних з життям.

Зауважимо, вчора, 18 лютого, В'ячеслав якраз вийшов на роботу після тривалого лікарняного. Місяць тому, 20-го січня, під час штурму на Грушевського В'ячеслав Веремій отримав травму ока - тоді він частково втратив зір.

Нагадаємо, журналіст і письменник Анатолій Велімовський повідомив про смерть журналіста видання "Вести" В'ячеслава Веремія близько 6-ї ранку.