"Він перебуває в реанімаційному відділенні одного з медичних закладів столиці, до нього приставлена охорона", – повідомили у прес-службі поліції Київської області.

За фактом ДТП відкрито два кримінальних провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та за ст. 342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського) Кримінального кодексу України. Обидві статті передбачають обмеження волі терміном на 3 роки. Досудове слідство триває.

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ СТАЛОСЯ ДТП ЗА УЧАСТЮ ФОТОКОРЕСПОНДЕНТА (ОНОВЛЕНО...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Київській області 4 липня 2016 р.

Нагадаємо, відомий фотокореспондент видання LB.ua Макс Левін потрапив у ДТП. Внаслідок аварії серйозно постраждали дружина і син фотографа. Їх з численними травмами доставили в лікарню.

Винуватцем ДТП виявився п'яний водій Audi, начальник відділу вантажоперевезень "Укрзалізниці" Іван Федорко. Спершу він розмахував посвідченням помічника голови Ради ветеранів МВС, але зрозумівши, що "ксива" йому не допоможе, втік з лікарні, де мали проводити тест на вміст алкоголю в крові. Голова "Укрзалізниці" Войцех Бальчун миттєво відсторонив його від виконання обов’язків на період з’ясування обставин ДТП.